آیا چت واتس اپ و عکس مدرک است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵,۸۵۲ #54055467

شخصی واتسام پیام میدادن و اشنا بودن و ما چون میدونستیم اشناس عمدا باهاش چت کردیم و عکس فرستادیم و الان اون چتهارو واسکرین شات کرده و ب خانوادم نشون داده و برادرم میخواد مرینت تلفن بگیره و ادعا میکنن من فاحشه هستم ایا همچین چیزی امکان داره میتونن پرینت بگیرن و یا منو فاحشه خطاب کنن؟ میتونم بخاطر اینکارشون با اینکه تمام شواهد علیه من هست شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اسکرین شات، عکس، صوت و مواردی از این قبیل به عنوان اماره قضایی شناخته می شوند و به عنوان مدرک مستقل جهت اثبات ادعا فاقد اثر قضایی و قانونی هستند.
اتهامات را رد بفرمایید و شکوائیه ای با عنوان افتراء، تهمت و نشر اکاذیب تنظیم و تقدیم نمایید.
موید باشید

"با سلام"
اسکرین شات اماره است و نمیتوان به آن با دید سند نگاه کرد
در خصوص افتراء ایشان شکایت نمایید

با سلام
عنوان مجرمانه فاحشه وجود ندارد و میتوانند بعنوان رابطه ی نامشروع شکایت نمایند، اسکرین شات دلیل محسوب نمی شود و حتی متهم میتواند منکر اسکرین شات علیه خودش باشد

ماده۷۴۲ـ
هرکس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا حاملهای داده محتویات مستهجن را منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد تجارت یا افساد تولید یا ذخیره یا نگهداری کند، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
تبصره۱ـ ارتکاب اعمال فوق درخصوص محتویات مبتذل موجب محکومیت به حداقل یکی از مجازاتهای فوق می شود.
محتویات و آثار مبتذل به آثاری اطلاق می گردد که دارای صحنه و صور قبیحه باشد.
تبصره۲ـ هرگاه محتویات مستهجن به کمتر از ده نفر ارسال شود، مرتکب به یک میلیون (۱.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.
تبصره۳ـ چنانچه مرتکب اعمال مذکور در این ماده را حرفه خود قرار داده باشد یا به طور سازمان یافته مرتکب شود چنانچه مفسد فی الارض شناخته نشود، به حداکثر هر دو مجازات مقرر در این ماده محکوم خواهد شد.
تبصره۴ـ محتویات مستهجن به تصویر، صوت یا متن واقعی یا غیر واقعی یا متنی اطلاق می شود که بیانگر برهنگی کامل زن یا مرد یا اندام تناسلی یا آمیزش یا عمل جنسی انسان است.

طبق قانون جرایم رایانه ای ، ذخیره و یا انتشار عکس های مستجهن ، جرم محسوب می شود.

با سلام
با توجه به اینکه سرورهای شبکه های اجتماعی مزبور در خارج از کشور ایران می باشد قابلیت استعلام ندارد .
و اینکه اگر فردی شما را فاحشه خطاب نماید و نتواند در دادگاه اثبات نماید شاکی به حد قذف محکوم خواهد شد .
حد قذف، هشتاد ضربه شلاق است .

باسلام
امکان استعلام از پیام های واتساپ وجود ندارد و اسکرین شات تنها اماره ای است که به علم قاضی کمک میکند و برای اثبات جرم کافی نیست