آیا او میتواند با جعل مدارکی مرا مدیون خود نشان دهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۹۶ #53753859

سلام
دین مالی به شوهرم ندارم و ناشزه ام آیا او میتواند با جعل مدارکی مرا مدیون خود نشان دهد یا برای الزام به تمکین حسابم بانکی ام را مسدود کند

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جعال مدرک جرم بوده و مستلزم مجازات است چنانچه مرتکب چنین رفتاری شود می توانید اقدام به اقامه شکایت نمایید

نشوز شما ارتباطی به بدهی ندارد لیکن اگر او مدعی این موضوع است باید بتواند اثبات کند مثال واریزیهای حساب شما ویا داشتن شاهد کافی
مدارک جعلی هم دردادگاه رسیدگی می شوند

با سلام
اولا برای الزام به تمکین حسابی مسدود یا مالی توقیف نمیشود
دوما در صورت نداشتن چک و سفته و دست نوشته از شما ، نمیتواند شما را محکوم به پرداخت دین نماید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در صورت جعل هرگونه مدرکی جهت مدیون قلمداد نمودن شما، موضوع جعل به راحتی با ارجاع به کارشناسان خط و امضاء قابل تشخیص می باشد و نکته دیگر اینکه، با اثبات نشوز و عدم استحقاق شما بر دریافت نفقه، دیگر لزومی به تمکین نبوده و برای الزام به تمکین، حساب بانکی کسی مسدود نمی شود و اصولا نگرانی شما در اینخصوص نیز بیمورد می باشد..
موفق باشید..

خیر ناشزه بودن شما نمی تواند دلیلی بر اقدام غیر قانونی شوهر ازجمله توسل به جعل برای اثبات مدیونیت شما باشد لذا می توانید علیه ایشان شکایت جعل کنید

باسلام
جعل هرگونه مدرکی قابل اثبات است و توسط کارشناس دادگستری بررسی میشود
برای الزام به تمکین حساب های شما مسدود نمی شود

در صورتیکه ناشزه هستید الزام ب تمکین معنایی ندارد و بر فرض مثال هیچگاه برای الزام حسابهای بانکی زوجه را مسدود نخواهند کرد در خصوص جعل مدارک هم بستگی دارد و نمیشود نظر قطعی داد هرچند اگر از جعل اطمینان داشته باشید میتوانید با ارائه مستندات از خود دفاع کنید