با توجه به توضیحات شامل تدلیس در نکاح و ازدواج میشود و میتوان شکایت مطرح کرد در صورت اثبات در پزشک قانونی؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۰ #53335096

۵ سال است با دختری همسن و سال خودم اردواج کرده ام متاسفانه قبل از ازدواج به اصرار ایشان مشاوره و آزمایشی انجام نگرفت از جمله تست بکارت ژنتیک و روانشناسی و...حال پس از چند سال متوجه شده ام ایشان برای اولین بار در ۱۸ سالگی به بلوغ رسیده و تا کنون فقط سالی یکبار عادت ماهیانه ی بیمار گونه داشته و دارد و این مساله را از من پنهان نموده که علاوه بر عدم بارداری و تفره رفتن از ارائه مدارک و دادن آزمایش و مراجعه به پزشک احتمالا در سن ۳۸ سالگی یائسه نیز شده که باید قید نعمت فرزند را زد

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود
عیوبی که در زن در زمان عقد وجود داشته و مرد از آنها آگاه نبوده است مانند:
جنون
قرن (وجود استخوان یا گوشت زاید در آلت تناسلی زن که مانع نزدیکی مرد شود)
جذام ( بیماری پوستی)
برص ( نوعی بیماری پوستی)
افضاء (یکی دن مجرای ادرار و حیض زن)
نابینایی از هر دو چشم
لذا موردی که شما مطرح کردید شامل تدلیس نمیشود

بنظربنده این موارد گفته شده جز تدلیس لحاظ نمیشود

با سلام
تدلیس صورت نگرفته

این موارد را نمیتوان جزو موارد تدلیس دانست.

با سلام بهترین کار مراجعه به فوق تخصص زنان و نازایی می باشد وگرفتن گواهی و ارائه به پزشک قانونی تا رسیدگی دقیق شود

درود بر شما، بر این اساس هیچ یک از گفته های شما مشمول تدلیس نبوده و نمیتوان ادعای تدلیس نمود. ضمنا مواردی که ذکر شد جز آزمایش ژنتیک در موارد خاص جزو ازمایشات اجباری پیش از ازدواج نیست.

با سلام خیر از مصادیق تدلیس نمیباشد‌.