شهادت فردی که اعتیاد به مواد مخدر در دادگاه پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۰۳ #53300306

میتوان از قاضی درخواست تست اعتیاد برای فرد شهادت دهنده انجام داد یا شخصی دیگری برای اثبات این امر در دادگاه شهادت دهید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، گواهان در دادگاه مشمول شرایطی هستند که قانون مشخص نموده است، و از موارد منع ولگردی یا گدایی می باشد؛ مساله اعتیاد می تواند یک جرح محسوب گردد ولی پذیرش(جرح) و کیفیت آن مطابق عرف و با نظر دادگاه خواهد بود؛ موفق باشید.

با سلام..
اولا: تشخیص میزان ارزش و اعتبار شهدت شهود با قاضی دادگاه می باشد..
در ثانی: هر یک از طرفین حق ایراد و جرح شهود را طبق قانون دارا می باشند و در صورت داشتن دلایل محکم می توانند شهادت را جرح نمایند..
باید توجه داشته باشید که صرف ادعا دلیل بر اثبات چیزی نبوده و هر ادعایی طبق قانون ابتدا حتما باید اثبات گردد تا نسبت به آن ترتیب اثر داده شود..
موفق باشید..

سلام
تشخیص درجه اعتبار شهادت با قاضی دادگاه است
در صورتی که حکم قطعی مبنی بر اعتیاد آنها وجود داشته باشد شهادت آنها قابل قبول نیست در غیر اینصورت صرف یک ادعا کفایت نمی کند و باید با دلیل شهادت آنها رد شود
.

اعتیاد از موارد جرح شاهد نیست.

البته حق جرح شاهد برای شما محفوظ است ولی هر نوع اعتیادی را نمیتوان مانع پذیرش شهادت دانست . مطابق قانون تنها شهادت فرد ولگرد قابلیت استماع ندارد که تشخیص این موضوع با قاضی است .

بله پذیرفته میشود زیرا نداشتن اعتیاد جزو شرایط لازم برای شهادت شرعی نمیباشد.

طبق قانون طرفین دعوی حق جرح و ایراد بر شهود طرف دیگر را خواهند داشت