چگونه الزام به سند نمایم و اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۷۷ #53157838

سلام
بنده در سال۹۳ آپارتمانی خرید کردم. متاسفانه با عدم حضور خلاف واقع فروشنده توانست فسخ معامله را بگیرد. در شهریور ۹۸تونستم اعاده دادرسی بدم و به استناد گذارش خلاف واقع حکم ابطال فسخ مبایعه نامه رو بشکنم و حکم رو باطل کنم. بنده ۲۱۰ میلیون تومان خرید کرده بودم. صد ملیون تومان پرداخت کردم. و یک فقره چک ۲۵ ملیون تومانی رو خودش وصول نکرد. حتی برگشت هم نزده بود. بنده باید دادخواست الزام به سند یا تحویل مبیع و یا ایام تصرف از سال ۹۳ تا امروز که داره اجاره از مستاجر میگیره و اینکه از بانک تجارت ۴۰ ملیون وام گرفته و در رهن بانک هست. مستاجرش هم ۲۰ میلیون با ۱۵۰۰۰۰۰ اجاره میگیره.
ممنون میشم که چه نوع دعوی و دادخواست باید بدم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اجرت المثل تصرف متفاوت از خسارت معینه شده است و شما هم میتوانید خسارت را مطالبه کنید و هم اجرت المثل را

سلام می توانید علیه ایشان دادخواس الزام به تنظیم سند رسمی به استناد مبایعنامه و رای صادره را نمایید و متعاقبا تقاضای مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و همچنین تصرف عدوانی را علیه ایشان مطرح نمایید

ممکن است بتوانید با عنوان انتقال مال غیر نیز طرح شکایت نمایید.

ابتدا شما بایستی الزام به انتقال سند رسمی بدهید سپس با توجه به قرارداد خرید از ایشان مطالبه وجوه دیگر را بنمایید و قرارداد و مدارکتان بایستی بررسی شود .

با سلام ووقت بخیر
دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع و خسارت تاخیر دهید و خلع ید مستاجری که داخل ملک هست را میتوانید از طریق مراجع قضایی درخواست کنید .