جیمیل قفل شده؛ آیا من میتونم از برادر شوهرم بخاطر اینکه جیمیل ام از دسترس ام دراورده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۸ #52561804

یک سال پیش جیمیل و رمز اون رو تو گوشی برادر شوهرم ریختم برای نصب بازی کلش حالا بعد یه سال وارد جیمیل ام نمیتونم بشم و پرسیدم از پلیس فتا که احتمال زیاد مشخصات جیمیل ام رو تغییر دادن از اونا که میپرسم جواب های مختلف و نا واضح میدن

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام خیر نمی توانید شکایت نمایید موفق و پیروز باشید

مجددا نسبت به بازبینی جی میل خودتان اقدام کنید

سلام .علیرغم اینکه با اختیار دراختیار آنها گذاشته اید باتومه به اینکه هدف شما تنها نگهداری ومحافظت از آن بوده ورصورتی که بتوان ثابت کرد قصد ورود به آن را داشته اند وباوارد کردن رمز یا گذرواژه با هرعلت دیگری باعث بروز این مشکل شده اند از مصادیق تخریب وجعل رایانه ای میباشد.

درود بر شما، چون خودتان جیمیل را در اختیار دیگری قرار داده اید، جرمی متصور نخواهد بود که شکایت کنید.

خیر با توجه به اینکه خودتان جیمیل را در اختیار دیگری قرار داده اید شکایت ممکن نیست

چون خودتان در اختیار ایشان قراردادید از ایشان نمیت انید شکایت نمایید.

با درود..
در خصوص موضوع مطروحه.. بلحاظ رضایت شما در استفاده اختیاری از جیمیل تان، آنهم با اذن و اجازه شخصی شما، اصـولا دیگـر نمی توان وقوع جرمی در اینخصوص را محقق دانست..