چه مجازاتی در انتظار بنده هست؛ احتمال حبس هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۹۳ #52389905

با عرض سلام و ادب و احترام.
اولا تشکر میکنم از شما بزرگواران که وقتتون رو در اختیار من قرار میدهید
بنده دقیقا ۱۳ ماه قبل با شخصی داخل منزلشان بحثم شد و متاسفانه کنترل خود را از دست دادم و با مشت شیشه ورودی منزلشان را شکستم البته فقط جای مشت من در شیشه هست الان بعد از ۱۳ ماه از بنده شکایت کرده اند چه مجازاتی در انتظار بنده هست احتمال حبس هست؟ ممنون میشم سوال بنده رو جواب بدهید
تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تخریب و مجازات آن حبس است.

سلام
تخریب عمدی اموال جرم است و مجازات دارد. البته ایشان باید بتوانند ادعای خود را اثبات نمایند. اگرچه بعد از گذشت سیزده ماه، اثبات آن به نظر دشوار می رسد.

با عرض سلام
در صورت اثبات این موضوع دردادگاه به جرم تخریب محکوم خواهید شد
مطابق ماده ۶۷۷) هر کس عمدا اشیای منقول یا غیرمنقول متعلق به دیگری را تخریب نماید یا به هر نحو کلا یا بعضا تلف نماید و یا از کار اندازد به حبس از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

البته احتمالا در این پرونده شما نهایتا به جزای نقدی محکوم خواهید شد

سلام. حبس خیر ولی به جبران خسارت محکوم میشوید

سلام. اگر عمدی باشد جرم تخریب است و شش ماه تا سه سال حبس دارد. //اما دو نکته :۱. اولا اقرا نکنید به شکستن شیشه ولی اگر در معذوریت قرار گرفتید در جلسه تاکید بر غیر عمدی بودن شکستن شیشه کنید. ۲_انها باید شاهد داشته باشند یا هم صورتجلسه کلانتری تنظیم شده باشد

با سلام
اولا در صورت اثبات جرم بایستی خسارت وارده را به شاکی پرداخت و نیز به جرم تخریب به حبس محکوم خواهید شد .

به مهر
درصورتی که ارزش مال تخریب شده تا ۱۰ میلیون باشد جزای نقدی تا ۲ برابر است و بالای ده میلیون حبس است.