شکایت از کارفرما به علت عدم رعایت قانون کار و پرداخت حقوق چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۵۸ #52375135

با عرض سلام بنده ۶ ماه در یک مجتع پذیرایی در قسمت کافه رستوران کار کرده ام که ۳ ماه اخر حقوق نگرفتم و حقوق های ۳ ماه اول نیز طبق قانون کار نبوده است.بنده هیچ نوع قرارداد کاری با کارفرما نبسته ام و به علت ندادن حقوق ترک کار کردم و از او شکایت کرده ام.تا فهمیدند کار به شکایت رسیده خواستار دیدار حضوری با من بودند اما مشکل حل نشد.من هفته پیش به یکی از دوستانم که در انجا سر اشپز هست یک سفته ۱۰ میلیونی با تاریخ صدور و اثر انشگت و در پشت سفته ضمانت کار قید کرده ام برای رستوران جدیدی که قرار بود دوستم معرفی کنه و برا انجا سفته میخاستند تحویل داده ام لازم به ذکر است این سفته را ۲ ماه بعد از ترک کار تحویل و تاریخ زده ام اما آن دوست بنده سفته را به کارفرما که من در انجا کار میکردم و از ایشان شکایت کرده ام داده است و مرا تهدید کرده که شکایتم را پس بگیرم میخاستم بدونم
آیا میتواند از ان سفته علیه من استفاده کند و من نتوانم طبق قانون مطالباتم را دریافت کنم و مرا محکوم کند؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،برای عودت سفته ها در ابتدای امر اظهار نامه برای ایشان ارسال نمایید در صورتیکه سفته ها رابر نگرداند می توانید تحت عنوان خیانت در امانت از ایشان شکایت کیفری نمایید

سلام .برای استرداد سفته بدوا اظهارنامه دهید وبعد اقدام به دادخواست استرداد نمایید اگر از سفته سو استفاده کرد خیانت در امانت شکایت نمایید.

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

با سلام، خیر ، شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گردد خیبانت در امانت را مد نظر رار دهید با این عنوان شکایت خود را مطروح نمایید.

سلام
در صورت اقدام بر روی سفته ها،شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

سلام
شما می توانید نسبت به سفته ای که در ید ایشان می باشد ضمن اثبات مراتب طرح دعوای خیانت در امانت نمایید