اگر خانمی به صورت تماس تصویری مرتکب زنا شود، میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۵ #52067284

شکایتش به چه صورته؟؟ مجازاتش چیه؟؟ چطور میتونیم پیگیر بشه اون خانم؟ ایا پیامک براش ارسال میشه؟ ایا کسی رو بشناسم میتونم شکایتش کنم؟ یا گزارشش بدم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اولا ، مصادیق رابطه نا مشروع در قانون مشخص نشده و حوزه وسیعی از روابط اجتماعی را در بر میگیرد از نشستن در یک خودرو توسط اشخاصی که علقه ی زوجیت ندارند الی زنا ، اما عنصر مادی رابطه نامشروع در قانون در تقبیل و مضاجحه محصور شده . با توجه به اصل منع تفسیر موسع در حقوق جزا میتوان مفهوم رابطه نامشروع را محدود کرد .

ارتباط تلفنی و تصویری از مصادیق " مفهوم رابطه " ( میتواند نباشد ) زیرا رابطه با حضور فیزیکی ایجاد میگردد .
با اینهال رویه قضایی مصمم است اینگونه ارتباطات مخابراتی و محتوایی را از مصادیق رابطه قلمداد کند ، با استقراء در ارای مشورتی و وحدت رویه قضایی نتایج شگفت انگیزی در خصوص وجود اختلاف حاصل میشود که متاسفانه با توجه به رشد تکنولوژی ضمن ضرورت ایجاد نص قانونی خاص در اخرین اصلاح قانون جزا نیز به ان نپرداخته اند،
نتیجتا مفهوم رابطه نامشروع که موضوع سوال شماست مساله ی اختلافی است بعضی قضات ارتباطات محتوایی را از مصادیق رابطه میدانند بعضی دیگر خیر
ما نحن فیه ، گرفتن نتیجه در محاکم در خصوص مسائل اختلافی بستگی به قدرت احاطه به قانون و توانایی استدلال وکیلتان دارد همچین نگاه دادرس.
موفق باشید

رابطه نامشروع محسوب می‌شود و تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری مجازات دارد.

سلام. جرم زنا محقق نیست منتهی جرم رابطه نامشروع است که وجود ویدعو میتواند اماره باشد برای قاضی.

طبق اظهارات شما عمل ایشان بر فرض اثبات ، مشمول مجازات رابطه نامشروع خواهد شد. شاهد و عکس و فیلم و ... امارات هستند

تماس تصویری که زنا نمیشود برای اینکه ارتباط جنسی برقرار نشده شما شکایتی تحت عنوان ارتباط نامشروع تنظیم کنید وپیگیری کنید وباید بتوانید اثبات کنید

باسلام عمل زنا به صورت فیزیکی و مشاهده چهار نفر شاهد اثبات می شود و شما میتوانید تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت نمایید و بایستی مدارک محکمه پسندی در دست داشته باشید .داشتن فیلم میتواند اماره قضایی باشد.