چقدر زمان میبره جواب تجمیع بیاید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۷ #51463047

با سلام خدمت اساتید محترم
بنده یه پرونده کیفری در دادگاه انقلاب دارم که دو سال و نیم حبس تعزیری و پنج سال حبس تعلیقی و جریمه نقدی سی میلیون تومان و هفتاد و چهار ضربه شلاق حکم خورده و الان از تاریخ ورود به زندانم ده ماه میگذره و الان توی رای باز هستم
یه پرونده هم تو دادگاه کیفری دارم تحصیل مال نامشروع که یکسال حبس تعزیری و هفتاد میلیون تومن ردمال در حق شاکی خورده درخواست تجمیع احکام دادم و امروز پروندم رو فرستادن دیوان عالی الان استرس دارم به نظر شما دوستان اول اینکه چقدر زمان میبره جواب تجمیع بیاد دوم اینکه چه حکمی واسم صادر میکنند وضعیتم بهتر خواهد شد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص تجمیع شما از کاهش حبس برخوردار خواهید در ارتباط با رسیدگی پرونده بستگی به ازدحام پرونده دارد.

متاسفانه رسیدگی دیوان عالی زمان بر وطولانی است و دقیق مدت زمان آنرا نمیتوان اعلام کرد لیکن نتیجه دال بر کاهش مدت حبس شماست

اصولا رسیدگی در دیوان زمانبر هست و قابل پیش بینی نیست ولی نتیجه تجمیع کاهش مدت حبس خواهد شد و به نفع شما خواهد بود