متاسفانه از فروردین تا امروز یک ریال هم پول نداده باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۴ #50296023

سلام من یک مغازه رو توی مزایده بردم و کسی رو گذاشتم کار کند ولی متاسفانه از فروردین تا امروز یک ریال هم پول نداده باید چکار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه شما به چه طریقی صاحب ملک شده ائید خیلی حائز اهمیت نیست ولی اینکه با ایشان چه نوع قراردادی دارید حائز اهمیت است آیا قرارداد اجاره است ؟ آیا شراکت است؟ آیا قراردادتان کتبی نوشته شده یا شفاهی ؟ ...
هر کدام از این موارد میتوانند راهکارهای قانونی خودش را داشته باشند
موفق باشید

بسمه تعالی؟ پاسخ شما منوط به نوع بکارگیری شخص مورد نظر دارد. و نوع ارتباط نیز بستگی به قراردادی دارد که منعقد نمودید.ولو شفاهی. بنا بر موارد مذکور از بعنوان شراکت در مغازه بودند حتما ابتدا تامین دلیل و حسابرسی و بعد طرح دعوی..
و بر همین اساس باید رسیدگی شود ورسیدن در این مقوله باید همراه با عنوان مستقلی باشد

با سلام
شرایط و مبنای قراردادتان(کتبی یا شفاهی) چه بوده؟
آیا صرفا مغازه را در اختیار او قرار دادید؟ یا نه، اجناس و مقدمات کار هم با شما بوده؟ شاهد یا مدرک چه دارید ؟ الان خواسته تان "دقیقا" چیست؟

سلام
مشخص نفرموید که نوع قرارداد شما بر چه مبنا بوده ولی در صورت شراکت میتوانید دادخواست مطالبه سهم شرکه به دادگاه ارائه نمایید !

با سلام
شما بعنوان موجر بر علیه مستاجر اقامه دعوی مبنی بر عدم پرداخت اجور به استناد اجاره نامه ی موجود اقدام نمایید

سلام ابتدا وفق ماده۱۵۶از ق.ا.د.م اظهارنامه ارسال کنید اگر با ارسال اظهارنامه مشکل برطرف نشد بستگی به میزان طلب شما تاسقف۲۰میلیون تومان در شورای حل اختلاف وبیشتراز آن در دادگاه عمومی دادخواست دهید.

دادخواستی تنظیم وازایشان شکایت کنید