چگونه‌ از کارفرما حقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۰ #50171189

بنده به مدت ۳ سال در موسسه زبان مشغول به کار بودم، کارفرما هر روز به هزار عنوان از بیمه کردن و قرارداد بستن سرباز زده، به اداره کار محل مراجعه کردم،مشاور میگه بدون قرارداد هیچ کاری نمیتونی کنی، ولی شنیده بوده با نفر شاهد میتونم حقمو بگیرم.

میخواستم بیشتر راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشاور خیلی اشتباه کرده .‌شما شکایت رادراداره کار مطرح کنید .
وقتی قراردادنباش . باشهود و تحقیق محلی اثبلت میشود کارکردن شما

نداشتن قرارداد و یا شفاهی بودن رابطه کاری مانع مطالبه حقوق قانونی شما نخواهد بود. به عبارت دیگر کارفرما می‌تواند به صورت شفاهی نیروی انسانی مورد نیاز خود را تامین کند. ماده ۷ قانون کار: قرارداد کار عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق‌السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیر‌موقت برای کارفرما انجام می‌دهد
بهتر است به رسید مزد های دریافتی و عندالزوم به بازرسی کار استناد کنید
حقوق شما و سابقه بیمه شما قابل مطالبه است

با نظریه دیگر دوستان موافقم .

با سلام و احترام
باید به گونه ای رابطه کارگر و کارفایی را اثبات نمایید و صرف احضار شهود کفایت نمی کند بهتر است از فیش واریزی حقوق پرداختی استفاده نمایید

مطالبق رویه صرف ارائه شاهد برای احراز رابطه کارگر و کارفرما کافیت نمیکند و صرفا به عنوان اماره خواهد بود و پیشنهاد میشود از واریزی های حقوق شما توسط کارفرما جهت احراز رابطه کارگر و کارفرما پرینت تهیه نمایید و به اداره کار ارائه دهید.