ابطال معامله زمین توسط من ممکن میباشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۴ #49516174

سلام . پدر مرحوم بنده در برج ۴ امسال یک قطعه زمین را با وجود بیماری قند و سرطان و .. که در سال قبل هم در بیمارستان بستری بود از گرگان حرکت و به تهران که زمین است آمده و زمین را فروخته و یک چنین ماه بعد فوت به علت مرگ مغذی فوت کردند در صورتی که زمین فوق را قطعه ای را به بنده واگذار کردند خریدار با سواستفاده از بیماری و مطلع نبودن و اطلاع نداشتن از قیمت ها زمین را خریداری به نصف کمتر قیمت روز و حال استشهاد داریم که پدر در آن مدت حال مساعد روانی هم نداشتند و مدارک پزشکی که مرگ مغذی را تایید کردند حال میشود بنده فرزند ارشد و وکیل وراث اقدام کنم
ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام میتوانید استناد به سواستتفاده از ضعف نفس اشخاص شکواییه تنظیم نمایید همچنین با استناد غبن فاحش نسبت به فسخ معامله اقدام فرمایید.

بزرگوار بحث اثبات این موضوع دشواراست چون ثمن معامله وزمین رد و بدل شده اگر بنظرتان می توانید اثبات کنید که سواستفاده ایی شده با دردست داشتن مدارک علیه او اقدام کنید

سلام
شما در ابتدا باید سو استفاده از ضعف نفس را اثبات کنید و سپس برای فسخ و ابطال معامله اقدام بفرمایید.

با سلام
هر چند که این امر قدری سخت و مشکل میباشد
اما اگر بتوانید طبق مدارک موجود محجور بودن پدر را به دلیل بیماری که داشته از طریق دادگاه اثبات نمایید امکان برگشت زمین برای شما میسر خواهد بود

ابتدائا باید با ارائه مستندات و مدارک پزشکی بیماری و ضعف نفس پدر در هنگام معامله را ثابت کنید و بعد میتوانید با دلایل کافی و شهادت شهود علیه شخص مذکور ب دلیل سواستفاده از شرایط پدرتان در هنگام معامله و خرید ملک با قیمتی بسیار کمتر از ارزش واقعی،شکایتی را تنظیم کنید

ابتدائا باید سو استفاده از ضعف نفس ثابت شود سپس برای ابطال معامله اقدام کنید

اگرمدرکی دال بر واگذاری ملک توسط پدرتان به خودتان قبل ازمعامله دارید میتوانید تقاصای ابطال کنید درغیراینصورت اثبات آن بسیارسخت است