چگونه میتوانم آپارتمانم را از مستاجر بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳۹ #49387276

سلام. آپارتمانی در تهران در اول مرداد ماه ۹۷ برای یک سال اجاره دادم. در تیرماه ۹۸ به مستعجر اعلام کردم که سر موعد اتمام قرارداد منزل را نیاز دارم. خواهش کرد، قبول کردم بماند و براش تخفیف قائل شدم. تیر ماه ۹۹ گفتم قصد تمدید ندارم. هر زمان زنگ زدم جواب نداد. با افزایش حدود ۲۰ درصد طبق خواسته خودش، در خانه نشسته و جواب من را هم نمیدهد. رفتم منزلش که باهاش صحبت کنم. خانمش اظهار بی اطلاعی کرد از قضیه. مستعجر زنگ زده و دعوا میکند که چرا به خانه من مراجعه کردی. هرچه میگم خانه رو خودم نیاز دارم میگه هر غلطی میخوای بکن من از اینجا بلند نمیشم. شرایط کرونایست و حق با من است. بی احترامی می کند. چه کار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا صرف باید اثبات نمایید که مستاجر از مفاد قرارداد تخلف نموده یا اینکه نیاز مبرم خود به منزل را اثبات نمایید در غیر این صورت نمی توانید درخواست تخلیه مستاجر را بخواهید

درود
در صورت نیاز شخصی و اثبات آن می توانید دستور تخلیه بگیرید

با سلام با مراجعه به شورای حل اختلاف تخلیه رو درخواست کنید ولی چند نکته رو باید بدانید که نیاز به اصطلاحات حقوقی میباشد و یک سری دلایل که انشا.. حل میشود

درود
در صورت نیاز شخصی و اثبات آن می توانید دستور تخلیه بگیرید.