میگوید که بایست ۵۰ میلیون تومان جریمه بدهید؛ آیا راهکاری سراغ دارید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۰ #48967279

بنده به یکی از اقوام که به زندان افتاده بود سند گذاشته و از زندان بیرون آوردیم و پس از چند روز و ماه که به او اخطار داده شده بود و بنده خبر نداشتم به من هم از طریق سامانه ثنا اخطار آمد و بنده در آن دوران مبتلا به بیماری کرونا بودم و نتوانسته ام به سامانه ی ثنا رجوع کنم و باخبر شوم از این امر و حال تمام اموال بنده توقیف و دادگاه میگوید که بایست ۵۰ میلیون تومان به دولت بدهید آیا راهکاری سراغ دارید؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تمامی مدارک ومستندات خود را به دادگاه تقدیم کنید و بتوانید قاضی را متقاعد کنید تا بتواند برای این موضوع شما کاری انجام دهد درغیر اینصورت می بایست پرداخت کنید

سلام
مدارک پزشکی خود را به دادگاه تقدیم کنید در صورت اثبات از جهات موجهه می باشد.