لطفا مستثنیات جدید ستاد کرونا را برای اخذ حکم تخلیه بفرمایید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۱ #48604135

ملکی دارم که دست مستاجر است و تخلیه نمیکند. میدانم ستاد کرونا جدیدا ابلاغیه ای داده که یک سری استثناها را جهت صدور حکم تخلیه قایل شده که یکی ازدواج فرزند ذکور است. اگر ممکن است بقیه مستثناها را بفرمایید که بدانیم کدام بند شامل حال ما میشود

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عین اجاره توسط موجر بفروش رفته باشد و قرارداد مستاجر تمام شده
ملک نیاز مبرم برای خود موجر باشدمستاجر به وظایف و تعهدات خویش پایبند نباشد ویا اجازه بها ندهد

با سلام..
در اینخصوص ۱_ نیاز مبرم موجر بر عین مستاجره باید اثبات شود ۲_ مستاجر از متن قرارداد اجاره تخطی نموده و یا در پرداخت اجاره بها تاخیری داشته باشد ۳_ ملک توسط موجر فروخته شده و سند مالکیت هم به خریدار جدید منتقل گردیده باشد..
موفق باشـید..

عین اجاره نیاز مبرم برای خود موجریا فرزندش باشد
مستاجر از پرداخت اجاره بهاء امتناع نماید

اگر مورد نیاز خود یا فرزند باشد با اثبات آن میتوانید تخلیه بخواهید.

برای تخلیه عین مستاجره باید نیاز مبرم موجر اثبات شود مستاجر از مفاد قرارداد از قبیل تاخیر در پرداخت اجاره بها تخلف کرده باشد فروش ملک توسط موجر و انتقال سند هم صورت گرفته باشد

با سلام
عین اجاره توسط موجر بفروش رفته باشد و قرارداد مستاجر به اتمام رسیده باشد
عین اجاره نیاز مبرم برای خود موجر باشد
مستاجر به وظایف و تعهدات خویش پایبند نباشد
مستاجر از پرداخت اجاره بهاء امتنهاع ورزد

درود
اخذ پروانه ساخت توسط موجر، نیاز شخصی، ازدواج فرزند ذکور.