راهی داره برای سند زمین اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #47543048

سلام یه قطعه زمین کشاورزی موروثی از پدر بزرگ رسیده به من تقریبا ۱۰ سال پیش خواستم حصروراثت کنم با توجه به اینکه یک نفر از وراث حضور نداره و یکی دیگه خارج کشور زندگی میکنه انجام پذیر نشد چند سال بعد تعدادی از وراث تقاضای سهم الارث کردند با توجه به قوانین مربوط به ورثه در آن هنگام تقسیم شد هر کدام سهمشون رو گرفتند و ۴ نفر هم سهم نخواستند و به خودم واگذار کردن با توجه به اینکه هنوز زمین مذکور حصروراثت نشده از مرجع قانونی لذا نمیشه که ثبتی به من واگذار کنند چون صاحب ملک شخص دیگری هست الان نزدیک به ۱۵ سال هست که من از این زمین امرار معاش میکنم کلیه شورای منطقه و کشاورزان اطراف هم بر این مسئله واقف هستند خواستم بدونم راهی داره برای سند زمین اقدام کنم

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود..
بلحاظ روابط فامیلی بهتر است ابتـدا رضایت وراث را بدست آورده و سپس دادخواست الزام به تنظیم سند مطرح نمائید..
موفق و پیـروز باشـید..

میتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

سلام
چنانچه رضایت وراث جلب شده است میتوانید دادخواست تنظیم سند مطرح نمایید