آیا من جرمی انجام داده ام؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۷۱ #46908269

سلام روزتون بخیر مردی از همسرش میخواست تا با ارتباط مجازی با پسرها اونا رو تیغ بزنه که این خانوم با من برخورد کرد و با توجه به اینکه من از اعضای انجمن معتادان گمنام هستم اون به اصول بهبودی و تغییر علاقه مند شد و شروع به گرفتن کمک کلامی از من گرفت تا جایی که پرده از کسب درآمد و سو استفاده جنسی شوهرش از خودش را برداشت و درخواست کمک نمود و من هم با اطلاع به مراجع انتظامی و قضایی به او کمک کردم و شوهرش با اقرار به عملش محکوم به دوسال زندان شد اما گرفتن راهکار و مشاوره و هم صحبتی ما هنوزم ادامه دارد با مشکل حقوقی که بین من و برادر خانوم افتاده به شوهرش اطلاع داده که ما رابطه داریم و از وویس من در مورد راهنمایی هایی که به خواهرش دادم نیز استفاده کرده
میخواستم بدونم که در صورت شکایت شوهر مجرمم؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بنظربنده دراین خصوص جرمی مرتکب نشده اید

سلام و درود، شما نه تنها جرمی مرتکب نشده اید بلکه مستحق تشویق نیز می باشید، و این ‌که مشورت ها ادامه داشته کاملا منطقی است زیرا وضعیت بحران عاطفی این ‌خانم هم چنان ادامه داشته و نیازمند همراهی خواهد بود؛ توصیه می گردد مشاورین خانم نیز به وی معرفی نمایید، آرزوی موفقیت.

سلام اگر ارتباط شما در حدود ارائه راهکار و مشاوره ای باشد اعلام کردین بحث از رابطه نامشروع منتفی است

سلام
درصورتیکه مکالمات شماصرفادرخصوص مشاوره وارائه راهکاربوده مرتکب جرمی نشدیدولی بهتراست باقطع این ارتباط خودراازمظان اتهام خارج کنید.

این موضوع جرم نیست و عنوان مجرمانه ندارد

درود بر شما، طبق فرمایشات شما جرمی رخ نداده است که شما مجرم باشید.

با فرض سئوال مطروحه جرمی اتفاق نیافتاده