زنای پسر محجور با زن متاهل چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۵۹۷ #46630340

سلام علیکم
پسر مجرد محجوری را می شناسم که به با یک خانم متاهل مرکتب عمل زشت زنا شده است
زمانی مادر فرد محجور متوجه شده این فرد محجور از عمل نگین خود با خانم متاهل زمانی که دوربین موبایل را فعال کرده بود و این عمل زشت { عمل نگین زنا } با رضایت هر دو طرف انجام شده است
در صورت اثبات یک عمل زشت حکم فرد محجور و خانم متاهل جه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محجورین فاقد مسئولیت کیفری هستند به شرط انکه حجر اثبات شود

اگر بتواند اثبات کند که درزمان رابطه جنسی محجور بوده بار کیفری برای او ندارد

محجور مسئولیت کیفری ندارد
خانم متاهل نیز تحت شرایطی رجم محکوم می شود

با توجه به محجور بودن وی از مسوولیت کیفری مبری است

با سلام
محجورین فاقد مسئولیت کیفری هستند . به شرطی که حجر آنها اثبات گردیده باشد .

محجورین از مجازات مبرا هستند
مجازات زن متاهل نیز تازیانه است

درود
محجور اگر مجنون بوده مسولیت ندارد و زن متاهل نیز مجازاتش اگر طرف مقابل مجنون یا نابالغ باشد تازیانه اگر غیررشید باشد رجم.