امکان دریافت حقوق و مزایا بیست ساله علی‌رغم امضا کردن قرارداد

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۰۳ #46211472

آیا می‌توان بعد از بیست سال کار در هتل و در صورتی که مجبور بودی قراداد را امضا و انگشت بزنی، حق و مزایای خود را دریافت کنیم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مقررات حقوق کار امری است و حتما باید اجرا شود به اداره کار مربوطه شکایت مطرح کنید همه مدارک خود را ارایه دهید.موضوع شما در هیات نظارت اداره کار بررسی میگردد و در صورت استحقاق به همه حق و حقوق قانونی خود خواهید رسید

سلام بله میتوانید مطالبه کنید حتی اگر مجبور به امضا شده باشید.

با سلام
از طریق اداره کار جهت مطالبه حق و حقوق خود اقدام بفرمائید اداره کار بابررسی مدارک و مستندات شما ، اگر شما را محق دانست رای به نفع شما صادر خواهد نمود

سلام اگر مدعی عدم دریافت حقوق و مزایا هستید در اداره کار طرح دعوی نمایید

با سلام
بله امکان مطالبه شما علیه کارفرما در اداره کار هست.

سلام
چنانچه دریافت تمامی حقوق خود را امضاء کرده اید امکان مطالبه مجدد نیست.

سلام علیکم
مقررات قانون کار آمره است و حتی با توافق طرفین نمی‌شود از اجرای آن امتناع کرد بنابراین حقوق و مزایای مورد نظر شما(اعم از بیمه سنوات مرخصیها و....) تماما قابل مطالبه از کارفرما است