مبایعه نامه چیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۴ #45304646

تنظیم مبایعه نامه یعنی چی؟ و اگر در انجام معامله فقط به شخص دیگر وکالتنامه فروش داده باشیم و مبایعه نامه ای تنظیم نشده باشد و اکنون شاکی در مورد ملک واگذار شده باشد که ملک دیگری میخاسته برای اثبات به چه چیزی میتواند مدعی باشد.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مبایعه نامه به قرادددی گفته میشود در طی ان بیع انجام شده باشد قولنامه گاهی شرایط بوجود می آید که خرید وفروش ملک مقدمات اولیه و لازم فراهم نیست و قراداد عادی بین طرفین تنظیم میشود که در زمان و مکان مشخصی حصور یافته وبا شرایط تعین شده در قراداد معامله را انجام دهند موفق باشید

با سلام،مبایعه نامه یعنی سند عادی که در فروش تنظیم میگردد ولی ارزش قانونی بیشتری نسبت به قولنامه داره،از طریق مبلغ معامله می‌تونه استناد کنه و از طریق شهود و البته باید وکالت نامه فروش رو هم ببینم تا کامل پاسخ بدم خدمتتون.

درود
مبایعه نامه یا قرارداد سندی عادی است که بخریدار و فروشنده درخصوص مال مورد معامله با یکدیگر توافق می‫کنند
در مورد زمان و مکان تحویل مال و متقابلا نحوه‌ی پرداخت ثمن تعهداتی را قبول می‫کنند.
این کار با شهادت شهود، برگه واریز وجه به حساب فروشنده،برگه اعلام وصول

سلام
مبایعنامه همان قرارداد فروش می باشد و صرف تنظیم وکالتنامه نمی‌تواند مبین وقوع بیع باشد

سلام
مبایعه نامه سندی عادی (یعنی سندی که در دفترخانه تنظیم نشده) است که بموجب آن شخصی، مالی را به شخص دیگر می فروشد. ضمنا تنظیم وکالتنامه به تنهایی برای اثبات فروش مال کافی نیست.

با سلام مبایعه نامه به معنای قرارداد بیع یا همان خرید و فروش عامیانه است و با قولنامه متفاوت است.

مبایعه نامه بیانگر وقوع عقد بیع است و می تواند مکتوب و یا شفاهی باشد. صرف اعطای وکالت در فروش، ناقل مالکیت نیست . وکالت باید در پی عقد بیع اعطا شده باشد تا مالکیت را ثابت کند