در حال حاضر که حکم تخلیه صادر شده آیا موجر میتواند تقاضای افزایش ۲۰ درصد اجاره داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۵۲ #44967192

با سلام. مستاجر بدون داشتن قرارداد جدید در دوران کرونا ۸ ماه سکونت داشته.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما میتوانید این ۸ ماه را ۲۰ درصد به اجاره قبلی اضافه و دریافت نمایید

با درود..
در صورت تمدید قرارداد اجاره با توافق طرفین امکان دارد. ولی در صورت عدم تمدید، موجر برای ۸ ماه سکونت بدون قرارداد مستاجر، استحقاق دریافت اجرت المثل ملک را دارد.

بله در صورت توافق امکان تمدید وجود دارد در غیر اینصورت موجر مستحق اجرت المثل هشت ماه اضافی می باشد.

هرگاه بعد از اتمام قرارداد اجاره مستاجر بدون تمدید قرارداد در ملک استیجاری تصرف داشته باشد باید اجرت المثل ایام تصرف را بپردازد . افزایش ۲۰ درصدی مصوبه ستاد کرونا است و قانون نمی باشد . می توان حکم تخلیه را اجرا کرد .

با سلام بله شدنی است و اجرت المثل دوران بعد قراردادرا خواسته

با سلام
درصورت عدم تمدید قرارداد اجاره موجر مستحق اجر المثل می باشد .

سوال مشخص نیست اگر منظورتان در خصوص افزایش مبلغ اجاره در دوران هشت ماه است موجر مستحق اجرت المثل است