می بایست چطور از بانک و اپراتور های همراه شکایت نمود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۵۸ #44387818

با سلام:
افسر پرونده برای دسترسی به آدرس اینجانب اقدام به گرفتن اطلاعات در بانک و اپراتور های همراه ، بدون دستور قاضی پرونده نموده است برای گرفتن اطلاعات دستور قاضی مربوط به پرونده دیگری را همراه با نامه پیوستی خود ارسال و اقدام به دریافت اطلاعات اینجانب نموده است در این مورد بانک و اپراتور های همراه تخلفی را انجام داده اند؟ و اگر انجام داده اند می بایست چطور از بانک و اپراتور های همراه شکایت نمود؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمال این موضوع نزدیک به محال است حتماباخذدستور قضایی این کار صورت گرفته ولی اگر اثبات نمایید از افسر مربوطه وبانک می توانیدشکایت نمایید

دسترسی به اطلاعات شما بدون اجازه شما جرم بوده و شما می توانید غلیه ایشان شکایت کنید

درود
اگر بدون مجوز و دستور به اطلاعات شما دسترسی یافته اند می توانید شکایت کنید.

درصورت اثبات موضوع موضوع از دو جنبه و از دو مرجرجع قابل پیگیری است
یک دادسرا
دو دادسرای نظامی

اصل براین است که اطلاعات شخصی به هیچ وجه نباید به شخص دیگری داده شود مگربا دستور قاضی که امکان ندارد و افسر پرونده هم موظف به تکمیل اطلاعات پرونده است.
هم بانک و هم اپراتور بدون دستور قضایی محاله که اینکارو انجام بدهند .
اما اگر ادله ی محکمی دارید می توانید طرح شکایت کنید

سلام
بدون دستور قاضی که امکان ندارد و افسر پرونده هم موظف به تکمیل اطلاعات پرونده است. هم بانک و هم اپراتور بدون دستور قضایی محاله که اینکارو انجام بدهند . اما اگر ادله ی محکمی دارید طرح شکایت کنید

سلام
قطعا با حکم قضایی دسترسی پیدا نمودند در صورت اثبات این موضوع میتوانید علیه بانک شکایت مطرح کنید