پرداخت حق سنوات، شامل من میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۵ #44381575

با سلام
من چند سالی هست تو یه شرکت مشغول به کار هستم. حقوقم تو این مدت به صورت توافقی بوده، نه قانون کار، به تازگی میخوان قرارداد مطابق قانون کار بسته بشه. من برای سال های قبلی که اونجا بودم تقاضای پرداخت حق سنوات کردم. که خب مدیر قبول نکرد و میگه سال های قبل صحبتی سر سنوات نداشتیم، شامل این قرارداد جدید نمیشه.
می خواستم ببینم حق با کدوم یکی از ماست؟
حق سنوات شامل من میشه یا خیر؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله حق سنوات دارید

حق سنوات شامل شما می شود .

با سلام
سنوات وپاداش سالهای گذشته از حقوق قانونی شما می باشد ودر صورت عدم تسویه حساب از طریق اداره کار میتوانید شکایت خودرا مطرح نمایید

شما می توانید سنوات سالهای گذشته را مطالبه کنید.
حتی توافق بر عدم پرداخت سنوات اعتبار نداشته و نافی حق شما نیست.

سلام
بله حق با شماست

سنوات خدمت که به آن مزایای پایان کار، مزایای پایان خدمت، حق سنوات و سنوات نیز گفته می‎شود، مبلغی است که با خاتمه یا فسخ قرارداد کار به کارگر تعلق می گیرد. این مبلغ به موجب ماده ۲۱ قانون کار به کارگران با قرارداد غیرموقت یا موقت یا کار معین به عنوان مزایای پایان کار تعلق می‎گیرد و توسط کارفرما پرداخت می‎شود.