امکان توقف اجرای حکم هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۲۱ #44066194

سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم پرونده حقوقی از زمان ثبت پرونده دادرسی اول تا پایان دادرسی و تجدید نظر خواهی که پرونده وارد مرحله اجرا احکام بشه چقدر زمان می ‌بره و ایا میشه در زمان اجرا احکام توقف اجرا حکم گرفت یا خیر ممنون میشم پاسخ دقیق بدین سپاس بیکران از لطف بی پایان شما بزرگواران

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان توقیف حکم وجود دارد ولی در رابطه با زمان دادرسی هیچ کس نمی تواند زمان دقیق اعلام کند حتی زمان حدودی هم باز قابل تغییر است

بستگی دارد چه حکمی باشد و علت توقف چیست هر حکمی تحت شرایطی متوقف میشود مثلا حکم جلب با درخواست اعسار متوقف میشود بستگی داره موضوع حکم مورد اجرا چیست

با سلام
هیچ شخصی نمیتواند زمان دقیق تعیین وقت و بررسی و صدور حکم در مراجع قضایی را اعلام نماید و بستگی به تراکم پرونده ها دارد
اگر مدارک و ادله شخص قانونی و مستند باشد امکان توقف اجرا وجود دارد

سلام. کاربران عزیز زمان دادرسی قابل پیش بینی نیست ... اگر دلایل موجه وجود داشته باشد مواد قانونی داریم که امکان توقف اجرای حکم وجود داشته باشد

زمان خاصی نمیتوان برای آن در نظر گرفت و معمولا بستگی ب شلوغی پرونده ها و موضوع مورد بررسی پرونده دارد اما توقف اجرا در زمان اجرا احکام ممکن هست

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. مدت زمان رسیدگی بستگی به حجم و تراکم پرونده های شعبه داشته و نمی توان مدت زمان دقیقی اظهار نمود، معمولا از زمان رسیدگی تا فطعیت حکم و ارسال به اجرای احکام جهت اجرا، حدود یکسال زمان می برد..
در خصوص عملیات اجرایی نیز بسته به دلایل و مدارک ابرازی، توقف عملیات اجرایی امکان پذیر می باشد..
موفق باشید..

روند رسیدگی به پرونده حقوقی قابل پیشبینی نیست. بستگی به شعبه رسیدگی کننده ، قاضی رسیدگی کننده، نحوه دفاع طرف مقابل و خیلی عوامل دیگر دارد.
توقف عملیات اجرایی با شرایطی امکان پذیر است