دادستان در خصوص اعلام جرم فرد غیر ذینفع و فقط با فیلم ها دستور به تعقیب می دهد ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۵۰ #43349608

سلام. ۱) میخواستم بدونم اثبات جرایمی مانند زنا و لواط بدون دلایل شرعی و تنها با وجود چند فیلم در حالی که پزشکی قانونی عمل را ثابت نکرده ممکن است ؟ ۲)دادستان در خصوص اعلام جرم فرد غیر ذینفع و فقط با فیلم ها دستور به تعقیب می دهد ؟
۳) مجازاتی برای فردی که این فیلم ها را در دادگاه پخش کرده و ذینفع نیست هم در نظر گرفته می‌شود ؟
خواهشا در صورت امکان سه قسمت را پاسخ دهید .لطفا

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل زنا تنها از یکی از راه‌های زیر قابل اثبات می‌باشد:

۱- اقرار
در مورد اثبات با اقرار علاوه بر شرایط عمومی (بلوغ، عقل و اختیار) لازم است تا چهار بار اقرار در نزد قاضی (و نه مثلا پلیس یا هر فرد دیگری) صورت پذیرد.

۲- شهادت شهود
راه دوم اثبات زنا، شهادت چهار نفر مرد عادل به دیدن عمل است اگر زنا موجب مجازات شلاق، تراشیدن موی سر و تبعید باشد شهادت دو مرد و چهار زن عادل نیز کافی خواهد بود زمانی که مجازات غیر از موارد مذکور باشد سه مرد و دو زن عادل هم شهادت دهند کافی است لازم به ذکر است که هرگاه دو مرد و چهار زن عادل شهادت دهند تنها مجازات شلاق ثابت می‌گردد.

۳- علم قاضی
به موجب ماده ۲۱۱ قانون مجازات اسلامی یکی از شرایط اثبات این جرم، علم قاضی است که از طریق متعارف حاصل شده باشد به عنوان مثال در صورتی که زنا با فیلمبرداری یا نظریه پزشکی قانونی اثبات شود و قاضی یقین به زنا پیدا کند نیز حکم به مجازات صادر می‌شود.

۱-با اوصافی که شما بیان کردید اثبات جرم **تحت این عناوینی** که مطرح کردید(زنا و لواط) ممکن نخواهد بود
۲-علی الاصول دادستان به جهت مدعی العموم بودن امکان مداخله دارد
۳-بله به جهت جلوگیری از به اصطلاح تجری (بیم تجری)برای فردی که آنرا اعلان نموده حسب مورد مجازات صادر میگردد