میتونم شکایت کنم و مابه التفاوت رو بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۲ #43142955

با سلام بنده مادرم توی سن سیزده سالگی خدا بیامرز شدند چون ایشون فرعنگی بودن حقوقی از بیمه به بنده و خواهرم تعلق گرفت این حقوق را پدرم به دست گرفت و از اونجایی که یک حقوق جزئی داشتند اون حقوق رو با این قاطی کردند و بعد از شش ماه از فوت مادرم هم ازدواج کردند که اون بنده خدا هم یک فرزند دختر داشت که اون فرزند هم حقوق پدر فوت شدش و انو داشتند و بعد از یک سال صاحب فرزند شدند نهایتا تماام پول ها را قاطی کردند و تا ما می گفتیم پول ما رو بدید تا ذخیره کنیم برای اینده می گفتند داره خرج زندگی خودتون میشه در حالیکه خرج زندگی نامادری برادر ناتنی خود پدرم میشده حال دو سوال برام پیش اومده الان که ۲۲ سالم شده و حقوق قطع شده ایا میتونم شکایت کنم و مابه التفاوت رو بگیرم و از جهت دیگه کار پدرم درست بوده یا غلط توضیح بدهید علت رو؟
خیلی ممنونم خدا از بزرگی کمتون نکنه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر انجام این کار امکان پذیر نیست ونمی توانید مابه التفاوت را درخواست کنید

خیر متاسفانه امکانپذیر نیست

سلام.پدر شما می تواند ادعا نماید که هزینه های زندگی شما را پرداخت می کرده است .شما اگر ازدواج نکردید وشاغل هم نیستید می توانید همچنان از حقوق مادرخود استفاده کنید.

سلام متاسفانه امکان نداره مابه التفاوت را مطالبه کنی

امکان اخذ مابالتفاوت نیست