آیا امکان دریافت وجه منزل به نرخ و ارزش روز آن از سازنده وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۶ #41938246

با سلام
دوستان من تقریبا دو سال پیش منزلی رو پیش خرید کردم که زمان تحویل تیرماه امسال بوده اما متاسفانه سازنده با شهرداری به مشکل برخورده و ملک در حد ستون باقیمانده
در قرداد خسارت ماهانه برای تاخیر در زمان تحویل درنظر گرفته شده
اما من دنبال دریافت خسارت نیستم

سوالی که داشتم از خدمتتون اینه که آیا امکان دریافت وجه منزل به نرخ و ارزش روز آن از سازنده وجود دارد ؟
( نکته قابل ذکر اینه که در زمان بسته شدن قرارداد کاملا تسویه شده و فقط هزینه شهرداری باقیمانده و سازنده ادعای مبنی بر پرداخت وجه بیشتر نداره چون درج کرده بودیم با افزایش تورم هیچ گونه افزایشی در قرداد رخ نده)

بسیار خوشحال میشم اگه راهنمایی جامع بفرمائید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
خیر این امکان میسر نیست.

با توجه به عدم همکاری ایشان می توانید دادخواست فسخ قرارداد به انضمام خسارات را تقدیم دادگاه کنید

با سلام..
بهتر است ابتدا از طریق تنظیم و ارسال اظهارنامه و یا طرح دادخواست الزام مشارالیه را به ایفای تعهدات قراردادی فیمابین بخواهید.. در صورت عدم همکاری و یا عدم امکان الزام به ایفای تعهدات قراردادی، می توانید طی اظهارنامه ای مراتب فسخ قرارداد منعقده را به نامبرده اعلام و سپس دادخواست فسخ و مطالبه ثمن طرح نمـوده و خسارات وارده را نیز مطالبه نمائید..
موفق باشـید.

درود
اگر الزام به انجام تعهد ممکن نیست طی اظهارنامه فسخ قرارداد را به ایشان اعلام کنید و می توانید ثمن معامله و خسارت قراردادی را مطالبه نمایید.

در پاسخ به این سوال که ، آیا امکان دریافت وجه منزل به نرخ و ارزش روز آن از سازنده وجود دارد ؟
پاسخ : خیر
طبق ‌ماده ۲۲۶ قانون مدنی در مورد عدم ایفاء تعهدات از طرف یکی از متعاملین طرف دیگر نمی‌تواند ادعای خسارت نماید مگر این که برای ایفاء تعهد مدت‌معینی مقرر شده و مدت مزبور منقضی شده باشد و اگر برای ایفاء تعهد مدتی مقرر نبوده طرف وقتی می‌تواند ادعای خسارت نماید که اختیار موقع‌انجام با او بوده و ثابت نماید که انجام تعهد را مطالبه کرده است.
همچنین طبق ‌ماده ۲۳۰ همان قانون اگر در ضمن معامله شرط شده باشد که در صورت تخلف متخلف مبلغی به عنوان خسارت تادیه نماید حاکم نمی‌تواند او را به بیشتر یا‌کمتر از آن چه که ملزم شده است محکوم کند.

میتوانید دادخواست الزام ب ایفای تعهد ب طرفیت سازنده دهید در صورت عدم توفیق دادخواست فسخ معامله داده و علاوه بر وجه المعامله می توانید خسارت را نیز مطابق قرارداد دریافت نمایید

با درود
متن قرارداد حائز اهمیت است.
اگر قید شده باشد شما در صورت عدم انجام تعهد فروشنده میتوانید فسخ کنید بله میتوانید فسخ نمایید و خسارات را می‌توانید مطالبه کنید.