در صورتی که کودک ۲ سال را در زمان حضانت موقت در قبل و بعد از دادگاه ندهد، چگونه باید دادخواست داد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۸ #41373595

با سلام و عرض وقت بخیر
سوالی داشتم در ارتباط با دادخواست کیفری خانواده؛ می خواستم ببینم در صورتی که همسر (مرد)، کودک ۲ سال را در زمان حضانت (موقت) در قبل و بعد از دادگاه ندهد، چگونه باید دادخواست کیفری داد؟ هزینه دادخواست چقدر هست؟ و روند رسیدگی حدودا چقدر طول می کشه؟ و آیا شهر به شهر فرق می کنه یا فوریت دارد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید برای دستور موقت اقدام بفرمایید و حضانت طفل را بگیرید و معمولا دادگاه برای والدینی که دیگری را از ملاقات فرزند منع میکنند جزای نقدی حکم صادر میکند

میتوانید شکایت ممانعت از حق ملاقات را تقدیم دادگاه نمایید

خواهر بزرگوار طبق ماده ۴۰ قانون حمایت خانواده شما میتوانید شکایتی مبنی بر ممانعت از طفل را داشته باشید

با سلام..
بهتر است ابتدا شکواییه ای مبنی بر ممانعت از ملاقات طفل در اینخصوص مطرح نمائید تا خارج از نوبت به شکایتتان رسیدگی گردد..
ضمنا در صورت لزوم می توانید با درخواست دستور موقت فوری فرزندتان را حتی ظرف چند روز و قبل از رسیدگی ملاقات نمائید..
موفق باشید..

با توجه ب توضیحات شما میتوانید شکایتی از ایشان مبنی بر ممانعت از ملاقات فرزند تعیین کنید و پیگیر باشید

باسلام کاربر عزیز شما میتوانی هم دادخواست حقوقی و هم شکواییه کیفری مبنی بر امتناع زوج از ملاقات با فرزند و بدو"ا دستور موقت را بخواهید.

باسلام
میتوانید شکایتی مبنی بر ممانعت از ملاقت فرزند با دستور موقت را درخواست کنید