چطور و کجا پیگیری کنم برای تنظیم سند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۷ #41130218

با سلام
خانه ای به نام من و مادرم بوده. اما خانه سند مالکیت نداشته. برای تنظیم سند برگه اولیه ای به ما داده شد که آن را امضا و انگشت بزنیم و در دفتر اسناد این کار را انجام دادیم. فردی که پیگیری کار بود گفت ادامه کار را خودم انجام میدم. من روند کار را نمی‌دانم، میخوام بدانم از کجا مطمئن بشم که همه چیز درست پیش رفته و فردا سند به دست خود من میرسه. چون ترس از این دارم که فرد مورد وثوق ما که پیگیری کارها را به عهده داشته سند را بدست بگیره و مانع فروش خانه توسط ما بشه یا اینکه بر روی آن وام بگیره و به نوعی از آن استفاده کنه. لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اخذ سند باید مالک یا وکیل وی اقدام کند
کسی که ذی سمت نیست نمی تواند تقاضای سند ازاداره ثبت کند.

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور جای نگرانی نیست چون سازمان ثبت املاک سند را فقط به دست مالک و کسی که در سند بعنوان مالک قید شده میدهد مگر مالک بصورت رسمی وکیلی برای تحویل سند خود معرفی کرده باشد که در این حالت سپند به وکیل مالک نیز داده خواهد شد .
از لطایف کلام اینکه : در هر شرایطث جای نگرانی نداره الا به یک مورد که فرد مورد نظر با ترفند های فریبکارانه سند رو بنام خودشان صادر کنند و به شما اطلاع ندهند که در این حالت باید با مراجعه به سازمان ثبت مربوطه یا دفتر خانه ایی که فرمودید از نام مالک مطلع شوید و چنانچه بنام شما نامه ها صادر شده بود نگرانی ندارد

برای اخذ سند باید مالک یا وکیل وی اقدام کند کسی که ذی سمت نباشد نمی تواند تقاضای سند کند.

سلام
بهتر است که قردادی فی مابین به صورت رسمی در دفتر خانه و یا توسط متخصصین امر انجام نمایید و بر مبنای آن موارد سوء استفادهای احتمالی را در آن لحاظ نمایید .