اگر مهریه همسر خود را بعد از فوتش بفروشد چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۵۹ #40867255

اگر شوهر زنی مهریه زمین همسر خود را بعد از فوتش بفروشد چه اتفاقی خواهد افتاد

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. ورثه زن متوفی می توانند با تنظیم شکوائیه انتقال مال غیر جهت رسیدگی در دادسرای محل از شوهر وی شکایت نمایند و در صورت صدور حکم ابطال معامله مذکور را بخواهند..
موفق باشید..

عرض سلام
به موجب ایجاد عقد مالکیت مهر خواه زمین باشد یا موارد دیگر به زن انتقال پیدا می کند.که ورثه زن می تواند بعد از فوت او به موجب قانون اقدام نمایند.

ورثه زوجه میتوانند تحت عنوان فروش مال غیر از زوج شکایت تنظیم و به دادسرا ارسال نمایند.

اگر شوهر تنها وارث زن باشد مشکلی ندارد در غیر این صورت وراث دیگر می‌توانند تقاضای اعلام بطلان معامله را کنند

وراث میتوانند نسبت به انتقال مال غیر شکایت نمایند البته شوهر نیز از همسر ارث می برد

به جرم فروش مال غیر این اجازه را دارند که از اوشاکی شوند

سلام. ورثه همسر در این مورد ذی حق هستند می توانند مهریه را مطالبه و شکایت کیفری فروش مال غیر هم مطرح کنند