حداقل ترین پیش قسط مهریه چقدر است؟

پرسیده شده
۱۹۵ پاسخ ۱۱۰,۴۶۷ #44292

کمترین پیش قسط مهریه درصورت نداشتن استطاعت مالی زوج چقدراست درصورتی که زوج درخواست طلاق بده..البته خانه دارد..ممکنه اصلا تعلق نگیرد؟؟ماشین هم دارد اما فقط محضری نشده اما پلاک به اسمشه

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به نظر قاضی دارد و قابل پیش بینی نمیباشد

خانه درقبال مهریه توقیف میشودامااجرانمیشوداگرجزمستثیات باشد

باسلام.تقسیط میشه.ماشین اگروسیله امرارمعاش نباشه توقیف میشه.خونه هم مازادبریکی توقیف میشه

باسلام؛قاضی باتوجه به شغل و شرایط مرد میزان انرا تعیین میکند

با سلام
خانه به احتمال زیاد جزو مستثنیات دین بوده و در خصوص تقسیط هم بستگی به نظر قاضی دارد.

سلام
مقدارثابتی ندارد وبسته به نظرقاضی و وضعیت مالی و شغل زوج متفاوت است

با سلام و احترام
تعیین میزان پیش پرداخت مهریه کاملا با نظر قاضی محترم دادگاه بستگی دارد
شما میتوانید با تقاضای استعلام‌دقیق اموال مطابق با مواد ۱ تا ۱۰ قانون اجرای محکومیت های مالی نسبت به بررسی اموال ایشان در دادگاه اقدام نمایید دادگاه مطابق با مواد ۲۷۷ و ۶۵۲ قانون مدنی رای صادر خواهد نمود