با شرکت قراردادی بسته شد مبنی بر واریز مبلغی توافقی به حساب بنده، اما تا به الان واریز نشده، میتوانم شکایتم در دیوان را پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۱ #40525387

با سلام
بنده قبلا از کارفرما شکایت کرده بودم و حکم برای دیوان اداری صادر شده ولی با تماسهای مکرر شرکت به سازش، قراردادی را امضا کردم که متن قرارداد شرکت را ملزم به پرداخت مبلغ توافقی به شماره حساب من میکرد و بعد از واریز پول حق شکایت را از من سلب میکرد، ولی در تاریخ وارد شده پول را نریخته اند.
آیا میتوانم نامه دیوان را برای شکایت ببرم هنوز حق شکایت دارم در صورتی شرکت به وعده خود عمل نکرده؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه حکم قطعی شده و لازم الاجرا بوده می توانید از طریق اجرای احکام اقدام نمایید

متن توافقتان را باید خواند اگر درج شده که حق شکایت ندارید نمیتوانید شکایت کنید مگر شرط شده باشد که در صورت عدم پرداخت توافق کان لم یکن باشد
شما میتوانید اجراییه بکشید واموال ایشان را تتوقیف نمایید
در صورتی که این حق راهم از خود سلب نموده باشید با ید دادخواست مطالبه وجه بدهید

بله در واقع رضایت شما مشروط بوده است و وقتی هنوز به شرط عمل نشده است حق شکایت شما باقی است