صاحب خانه به هیچ دلیلی قانع نمیشه و فقط میگه تخلیه کن؛ تکلیف من و لوازم خانه چی میشه؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۶ #40409397

سلام مستاجرم تا آخر سال قولنامه داشتم بنام همسرم بوده چون من خودم نبودم ولی بعد از اسباب کشی بعنوان شاهد امضاء کردم بعلت مشکلات خانوادگی با همسرم، رفته قولنامه را فسخ کرده و زمانی که من منزل نبودم مقداری لوازم خانگی که همه پلم بوده با خودش برداشته، والان صاحب خانه به هیچ دلیلی قانع نمیشه و فقط میگه تخلیه کن گفتم بیا از نو قولنامه کن میگه به آدم مجرد منزل نمیدم تکلیف من و لوازم خانه چی میشه باتشکر

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . طبق اصل لزوم قراردادها بدون دلیل امکان فسخ قرارداد اجاره وجود ندارد

سلام
عقد اجاره رو همسر شما منعقدکرده نه شما
بنابراین متعاملین عقد همسرشما و صاحب خانه محسوب میشوند. و باتوجه به فسخ ازجانب همسرتون عقد منحل شده و شما باید تخلیه کنید

قرارداد اگر بنام شما بود می توانستید اقدام کنید نسبت به تنظیم قرارداد اقدام کنید

بله موجر حق تخلیه دارد چون که شما ذی سمت در قرارداد اجاره نیستید و همسر شما با فسخ قرارداد اجاره به مدت قرارداد اجاره پایان داده است لذا شما باید تخلیه کنید

درود بر شما، به دلیل عدم ذیحقی شما در این خصوص، چاره ای جز تخلیه یا کسب موافقت موجر نیست.

چون موجر و مستاجر شخص دیگری بوده اند، اکنون شما غاصب هستید و مکلف به تخلیه.

مستاجر همسر شما بوده و نه شما، که با موجر قرارداد را اقاله نموده اند. شما سمتی ندارید و اکنون ملزم به تحویل منزل به مالک هستید