راهی برای پس گرفتن از شریک هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۰ #39820690

سلام یک سوال داشتم یک ملکی هست که دو شریک دارد و از قضا یکی از سرکا فوت میکند و ۶ بچه هم دارد و بعضی از وراث می خواهند ملک را بفروشند می خواستم بدانم که اول وراث می توانند بخرن یا فرقی نمیکند شریک هم میتواند بخر و بعضی از وراث ملک را به شریک فروخته اند در صورتیکه بقیه وراث ملک را می خواستن

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر بستگی به توافق شرکا دارد اگر شما و وراث شریک شما سر موضوع به توافق برسید که یا شما ملک را خریده و سهم وراث را پرداخت نمایید و یا بر عکس .
اما در صورت عدم توافق تنها راه شما متوسل شدن به قانون و دادگاه میباشد .

در خصوص مال مشاع،اگر دارای شرایط ذکر شده در قانون باشد،می توان اخذ به شفعه کرد یعنی اولویت خرید سهم شریک،با شریک دوم می باشد و قابلیت دادخواست دارد.وراث قائم مقام متوفی هستند یعنی جایگزین ایشان شدند و کلیه ی حقوق منتقل گردیده است