نحوه جلوگیری از اخراج کارمند قراردادی، از بین نرفتن سنوات با غیبت

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴ #39449657

سلام، پرسنل قراردادی با ۲۱ سال سابقه در بیمارستان هستم. به علت عمل مادرم با ۳۰ روز مرخصی استحقاقی و ۵ ماه مرخصی بدون حقوق من موافقت نشد و من مجبور به ترک محل کار خود شدم. الان چطور می‌تونم اخراج نشم و سنوات مالی من به عنوان غیبت از بین نره؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به آیین نامه داخلی بیمارستان مراجعه کنید.

با سلام بابت اخراج موضوع مستلزم بررسی آیین نامه استخدامی می‌باشد اما نسبت به قرارداد بیمارستان می‌تواند بعد از اتمام قرارداد از تمدید قرارداد شما خودداری ورزد اما این امر تاثیری در سنوات شما اعم از حق بیمه و... ندارد.

با سلام
اخراج به آیین نامه استخدامی بیمارستان بستگی دارد ولی بعید است حق سنوات شما منتفی شود.

سلام وقت بخیر
قرارداد شما باید مطالعه شود تا راه حل مناسب ارائه شود.