یک وارث به تنهایی میتواند اقدام کند به نسبت سهم الارث خود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۹۳ #39236665

اگر وراث یک خانه ورثه ای روستایی زمین و خانه قدیمی برای دریافت سند همکاری نکنند
اگر یک وارث زمین خانه را با افزایش حریم از جهارصد متر به نهصد متر رسانده باشد تفسیم سهم ملاک متراژ قدیم است یا جدید

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله حتی احدی از وراث نیز میتواند با اخذ گواهی انحصار وراثت، جهت تقسیم و فروش و مطالبه سهم الارث خویش بطرفیت سایر وراث اقامه دعوی نماید

باسلام
هریک از وراث میتواند دادخواست تقسیم ترکه وافراز وسند را بخواهد البته به قدرالسهمش

بله هر یک از وراث می توانند برای سهم الارث خود اقدام کند

سلام.بله .شما هم به عنوان یکی از مالکین مشاعی حق اقدام دارید.

با سلام..
در واقع هر یک از ورثه می توانند بدون در نظر گرفتن همکاری و یا عدم همکاری سایر ورثه.. به تنهایی نسبت به سهم الارث خویش اقدام نمایند..
موفق باشید..

بله. هریک از وراث به تنهایی میتواند نسبت به سهم الارث خود اقدام کند

هریک از وراث بطور مستقل ذینفع هستند و میتوانند نسبت به تقسیم ترکه ،تحریر ترکه،سهم الارث و...اقدام کنند.قسمت دوم سوال ابهام دارد دوست عزیز🌻