آیا می توان نسبت به نگهبان ساختمان شکایت نمود ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۱۰۶ #38824252

با سلام. دو سال پیش خانه ای خریدیم و همون موقع با نگهبان ساختمان که عملیات بنایی ساختمان هارا به عهده داشت به مشکل برخوردم سر تعمیرلت لوله.پارسال اقدام به نوسازی آپارتمان کردم و از همین نگهبان دوباره کمک گرفتیم برای تخریب و ایشون چون از بچگی اینجا بودن و تمام بازسازی ها و تعمیرات و انجام می دادن به تمام قسمتهای اپارتمان وارد بودن.و به ما گفتن که می شود فضای داکت رو گرفت و لوله ها را داخل دیوار قرار و فضا را اضافه کنید به سرویس بهداشتی. ما هم همین کار رو کردیم ولی الان همسایه هارو شاکی کرده از این جریان و به همسایه ها گفته و میخواهند شکایت کنن.ما طبقه اخر از یه بلوک ۸ واحده در ۴ طبقه ( کل مجتمع هم ۸۰ واحدی هست)هستیم. لوله آب هم خراب شد و تمام هزینه هایش رو به خاطر همین امر ما تقبل کردیم.مدام ما را تهدید میکنن و سلب آرامش کردند.میخواستم ببینم حکم دادگاه در خصوص اینکه ما آگاهی از این جریانات مشاع را نداشتیم و نگهبان ما رو گول زد که میشود و این کار رو قبلا هم کرده چیست.و آیا همسایه ها حق توهین و یا تهدید دارند ؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همسایه ها حق توهین و تهدید ندارند اگر این کار را کردند ازشون شکایت کنید . از نگهبان هم نمی توانید شکایت کنید . ضمن این که اگر خسارتی به یک واحد ایجاد شود که ناشی از عمل شما و از واحد اختصاصی شما باشد ، باید جلزان خسارت کنید .

با درود فراوان
نمیتوانند توهین نمایند و شما میتوانید در صورت شکایت با ارائه مدارک نگهبان را مسئول معرفی نمایید .
بهرحال اگر تخلف ساخت هم داشته باشید شهرداری شما را جریمه میکند و ارتباطی با دیگران ندارد .

شما می توانید از همسایه ها به عنوان تهدید و توهین و از آن نگهبان به عنوان مسیولیت مدنی شکایت کنید