آیا کسورات قانونی در قرارداد می تواند بر عهده کارفرما باشد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۱۸۰ #38697283

سلام،
بنده طراح گرافیک هستم و قرارداد شخصی با شرکت ها و سازمان ها دارم، در بندی از قرارداد ذکر کرده ام که کسورات قانونی را بر عهده کارفرما است و مبلغ اعلامی خالصی دریافتی است. آیا این بند از لحاظ قانونی درست است؟ و اینکه اگر نیاز به مفاصا حساب هست چرا بعضی ها بدون مفاصا پرداخت میکنند و ده درصد را از مبلغ کل بر میدارند ولی بعضی ها نیاز به مفاصا دارند؟

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شرط به عنوان شرط ضمن عقد معتبر است

شرط معتبر هست و مانعی ندارد

اخذ مفاصا حساب از تعهدات پیمانکار است و اداره دارایی بابت مالیات و بیمه، پیمانکار را می شناسد. لکن اگر شرطی خلاف این در قرارداد خصوصی بین پیمانکار و کار فرما درج شده باشد پیمانکار می تواند پس از پرداخت آن به کارفرما رجوع کند.

سلام
بله هر شرطی که مغایر با قوانین امره باشد منعی ندارد

با احترام .شرکتهای خصوصی که زیر نظر دولت نباشند با سازمانهای دولتی هرکدام جدا گانه تصمیم گیرنده این موضوع می باشند

بله شرط ضمن عقد صحیح است.

به عنوان توافق و شرطی که هر دو طرف ضمن عقد آن را قبول دارند معتبر بوده و منع قانونی نیز ندارد، در خصوص مفاصا منظور شما روشن نیست و سوال ابهام دارد