زنگ بزنم واسه جلب مامور میفرستن یا حتما باید حضوری بروم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۴۵ #37474872

سلام به شما،
خواستم بدونم اگه جلب سیار واسه یه فراری بگیرم هرجایی یا هر مکانی که پیداش کردم به ۱۱۰ زنگ بزنم واسه جلب مامور میفرستن یا حتما باید حضوری برم کلانتری؟ دوم اینکه خود سیستم قضایی از طریق خدمات دولتی عمومی، مجرم رو تعقیب میکنه مثل سفر با قطار و اتوبوس و هواپیما یا خرید و فروش ملک یا ماشین و از این قبیل چیزا یا نه همش به دوش شاکیه واسه پیدا کردنش

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اطلاعات کامل مخفیگاه را به کلانتری بدهید پس از اطمینان می توانید به کلانتری تماس بگیرید تادستگیری صورت پذیرد

اصولا برای جلب باید مراجعه حضوری داشته باشید تا هماهنگیهای لازم صورت گیرد

درود بر شما، با داشتن دستور جلب سیار، می‌توانید در صورت یافتن متهم با کلانتری محل اقدام به جلب کنید، لکن پذیرش و اعزام مامور بستگی به کلانتری مربوطه خواهد داشت.

با درود
رویه مشخصی حاکم نیست گاها با تماس با گشت طرف را مطابق دستور جلب می‌کند، بهتر است قبلا با کلانتری آن حوزه هماهنگی صورت گیرد.

بله می توانیدبا ۱۱۰هماهنگ شوید مامور بفرستن

درصورتیکه حکم جلب سیار دارید در صورت پیدا کردن طرف خود می توانید پلیس ۱۱۰ اطلاع بدین مامور اعزام کنند
اما بهتره حضوری مامور بگیرید

سلام . با داشتن دستور جلب سیار متهم را در هر مکانی که یافتید با کلانتری تماس بگیرید