دریافت حقوق و مزایا از کارفرما، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۲ #37022226

با سلام
تقریبا ۲۰ رو هست که از محل کار بیرون آمده ام اما برای گرفتن حق و حقوق که اقدام میکنم خالی میکنند و به روزهای بعد واگذار میکنند حال چند سوال دارم.
تا چه مدت زمان برای شکایت دارم؟
با توجه به اینکه برخی از اردیبهشت رفته و برگه تسویه امضا کرده اند اما تا هیچ دریافتی اگر من هم برگه امضا کنم باز هم میتوانم شکایت کنم یا برای شکایت چه مدارکی نیاز است؟
چطور و به کجا مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر چند دریافت مطالبات شما مشمول مرور زمان نمی شود اما ترجیحا سریعا اقدام نمایید.
صرف اینکه کارگر با تنظیم یادداشتی اعلام کند که مزد و حقوق مربوط را دریافت کـرده بدون اینکه کارفرما اسناد مالی ناظر بـر نحوه پرداخت را ارائه کند موجد یقین بر پرداخت مزد و حقوق کارگر نخواهد بود. از این رو در هر مورد که کارفرما مدعی پرداخت مزد و حقوق و مزایا به کارگر است و سندی منتسب به کارگر ارائه می کند که وی مزد و حقوق خود را دریافت کرده ارائه اسناد مثبته پرداخت این مزد و حقوق الزامی است.
به اواره کار محل کارگاه مراجعه کنید

با سلام
از نظر زمانی هر وقت برای شکایت ممکنه ولی بهتر ه هرچه زودتر اقدام کنی
از طریق اداره کار اقدام کن و مدارک مورد نیاز مثل قراداد و فیش های حقوق رو ببر
تا پول نگرفتی برگه ای رو نباید دال بر گرفتن پول امضا کنی

بهتر است هرچه زودتر برای دریافت حقوق و دستمزدتون اقدام کنید از طریق اداره کار مربوط به محل کارتون میتونید اقدام کنید و مدارک مورد نیاز اگر قراداد دارید و فیش های واریزی دال بر پرداخت حقوق دارید باید همراهتون باشه .

هرچه زودتر شکایت کنید دلیل اثباتی شما راحت تر هست .‌برای اقدام باید به اداره کار مراجعه کنید

با سلام ووقت بخیر
بهتر است هرچه زودتر برای دریافت حقوق و دستمزدتون اقدام کنید از طریق اداره کار مربوط به محل کارتون میتونید اقدام کنید و مدارک مورد نیاز اگر قراداد دارید و فیش های واریزی دال بر پرداخت حقوق دارید باید همراهتون باشه .