با استناد به اسکرین شات میتواند منو محکوم کنه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۲ #36747257

من وقتی تازه ازدواج کرده بودم و هجده سال داشتم از روی جهالت و نادانی تو شبکه های اجتماعی با یک اسم و مشخصات دیگه با چند پسر چت کردم که اشتباهم و فهمیدم و ترک کردم بعدها همسرم تو گوشی دید و چون بهش گفتم اشتباهم و خودم فهمیدم اونم گفت میبخشمت و...حالا بعد پنج سال در حال جدایی هستم و میگه تو ----------- و خیانت کاری و با دیگه هستی هی بهم پیام میده منم شکایت کردم ولی میگه چت های چهار سال پیشت و من اسکرین گرفته بودم با اونا میشه منو محکوم کنه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
به صرف داشتن اسکرین شات نمی توان رابطه نامشروع را ثابت نمود و دلایل دیگر نیز نیاز می باشد.

با توجه به وصف فوق از جمله گذشت زمان خیر

با سلام
خیر
صرف عکس ، صدای ضبط شده ، اسکرین شات و نظایر ان نمیتوان کسی را محکوم به مجازات نمود مگر اینکه در کنار ان ادله و مستندات و شهود نیز باشد

خیر با اسکرین شات ارتباط نامشروع ثابت نخواهد شد مگر اینکه دلایل دیگری موجود و ارایه شود

با سلام..
با توجه به توضیحات شما.. نمی توان بصرف استناد به اسکرین شات مدعی خیانت فردی شده و یا وی را به خیانت متهم نمود.
لذا مدارک فوق دلیلی بر داشتن رابطه نامشروع تلقی نمیگردد تا به استناد چنین مدارکی حکم بر محکومیت رابطه نامشروع طرفین صادر نمود..
موفق باشید..

صرف تصاویر و امثال اینها ب هیچ عنوان اثبات کننده خیانت و یا رابطه نامشروع نیستند و بعنوان اماره در کنار مدارک و مستندات معتبر میتوانند موثر در اثبات جرائم باشند.در این مورد اگر شواهد و مستندات دیگری نیست نگران نباشید

جدای از اینکه اسکرین شات به عنوان مدرک قابلیت استناد را ندارد ، صرف چند شات نمیتواند خیانت تلقی شده و حتی به عنوان رابطه نامشروع موجب محکومیت شما شود .