بنده صاحب تمام سرقفلی هستم و یا قسمتی از سرقفلی؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #36568929

با سلام و وقت بخیر.
شش مغازه در زمینی ۱۲۵ متری تجاری واقع شده اند. مالکیت یکی از آن مغازه ها برای بنده است. و در سند مالکیت بنده قید شده یک دانگ و همچنین یک صلح نامه دستی بین مالکین شش مغازه امضا شده که هیچ گونه دخل و تصرف و کاری و ادعای حقی نسبت به مغازه های یکدیگر نداشته باشند. مشکل اینجاست، سرقفلی دار مغازه بنده بدون اجازه سه سال مغازه را بدون پرداخت یک ریال حق مالکیت به غیر اجاره داد و بنده با دستور دادگاه نصف مبلغ را پرداخت کرده و توسط اجرای احکام سرقفلی و تمامیت حق کسب و پیشه و تجارت به نام بنده تغییر داده شد. پس از دو سال سرقفلی دار از طریق وکیل از بنده شکایت و درخواست اجرت المثل کرده است. و در رای اولیه بنده محکوم به پرداخت ۲۵ میلیون تومان شده ام. حال سوال اینجاست بنده صاحب تمام سرقفلی هستم و یا قسمتی از سرقفلی؟؟ اگر صاحب تمام سرقفلی هستم و مالکیت یک دانگ آن مغازه ها را دارم،پس چرا در شکایت سرقفلی دار محکوم به پرداخت شده ام؟؟؟ واقعا برای من مبهم است که بنده توسط اجرای احکام و با واریز نصف مبلغ سهمی از سرقفلی مغازه را دارم و یا تمامیت سرقفلی را؟؟؟ پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگزارم

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با احترام توضیحات جنابعالی جهت پاسخ کافی نمی باشد اماتا جایی که بنده متوجه شدم شما مالک تمام سرقفلی می باشید. کلیه مدارک شما و دادنامه صادره باید برای پاسخ به سوالتان مطالعه گردد.