آیا برای من سابقه درست میشود و برای کار کردن مشکلی برایم پیش می آید؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۴ #36396121

سلام من ۱۵سالمه و گواهینامه ندارم من با ماشین پدرم ساعت ۵.۵ غروب دستگیر شدم و دو تا دخترم تو ماشینم بود یکی فامیلمون بود یکی دوست فامیلمون ما را گرفتن بردن کلانتری گشت ماها را گرفت بعدش از اون دخترا یه تعهد گرفتن و ولشون کردن منم یه تعهد دادم و ماشینمم رفت پارکینگ من حالا رفتم ماشینم را ازاد کنم برام پرونده ساختن پرونده رابطه با نامشروع می خواستم بدونم که حالا که پرونده درست شده چیکار میکنن باهام یع چیزی بع اسم ثنام ازم گرفتن من می خواستم بدونم برام سابقه درست میشه و اینکه در کار کردنم مشکل ایجاد میکنه و اینکه این پرونده چقدر طول میکشه از بین بره خواهش میکنم قشنگ برام توضیخ بدین چی میشه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی برای شما بوجود نمی اید.اتهام انتسابی به شما رانندگی بدون گواهی نامه است.ولی اگر به اتهام رابطه نامشروع به دادگاه اطفال فرستاده شوید در نهایت مجازات شما جریمه نقدی خواهد بود

رابطه ی نامشروع تلقی نمی شود

با درود..
در اینخصوص برابر قانون و به فرض ارتکاب جرم، بلحاظ داشتن سن کمتر از ۱۸ سال، سابقه ای برای شما محسوب نمی شود..
امیـد که این اتفاق برای مراحل بعدی زندگی شما درس عبرتی محسوب گردد..
موفق باشید..

با سلام ، به نظر می رسد اقدامات انجام شده از عدم اطلاع دقیق قانونی ضابط قضایی مذکور می باشد، شما زیر هجده سال بوده و حق هیچ گونه تحقیقی در این مورد نخواهند داشت؛ این مساله سوتفاهمی بوده که صرفا تخلف شما نداشتن گواهینامه می باشد و سه نوجوان بازیگوش در یک خودرو اتهام این چنینی ندارند و روابط نامشروع هیچ مبنایی ندارد؛ توصیه می گردد با حضور وکیل متخصص مساله را حل کرده و تذکرات لازم به ضابطین مورد نظر نیز داده شود؛ شما نیز برایتان عبرتی باشد، آرزوی عاقبت بخیری.

در صورت اثبات تا ۹۹ ضربه شلاق حدی

ضمنا با توجه به سنتان محکومیت شما اثر کیفری ندارد

درود
رابطه نامشروع اگر ثابت شود در سجل کیفری درج می شود لیکن سابقه موثر نمی باشد