آیا بازدید از خانه ‌ی مسکونی جهت انتقال سند با اطلاع قبلی صورت می‌گیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۷ #36053176

با سلام
می‌خواهم خانه‌ی خود را به نام پدرم بزنم ولی نمی‌خواهم ساکنین خانه از این موضوع آگاه شوند. آیا ممکن است به‌ طور سر زده برای برای بازدید از خانه بیایند یا حتما قبل از آمدن به موبایل مالک زنگ می‌زنند؟ آیا ممکن است به تلفن ثابت خانه زنگ بزنند؟ چون اگر به خانه زنگ بزنند هم اهالی خانه می‌فهمند.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت انتقال سند نیاز به بازدید ملک نیست.
می‌توان اقدام کرد.

نقل و انتقال ملک در دفتر اسناد رسمی صورت می گیرد و برای انتقال بازدیدی صورت نمی گیرد

سلام و درود
نقل و انتقال ملک نیازی به بازدید ندارد و در دفاتر اسناد صورت می گیرد
موفق و موید باشید

انتقال ملک در دفترخانه انجام می شود
شما با طرح چنیندسئوالی میخوای وکلا دور زدن قانون را بشما یادبدن !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درود
انتقال سند بازدید ندارد.

با درود..
برای انتقال ملک نیازی به بازدید نبوده و اصولا پس از سیر مراحل استعلامات لازم پیرامون ملک، موضوع انتقال صرفا در دفاتر اسناد رسمی صورت می گیرد..
موفق باشید..

سلام اگر مالک شما هستید میتوانید در دفتر خانه سند را منتقل کنید. برای بازدید خانه باید مستاجر راضی باشد