با توجه به اقدام زوجه برای مهریه، و داشتن حق طلاق، من میتوانم خودم درخواست طلاق دهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۸ #34911145

سلام
زن من حق طلاق داره و بابت مهریه و اجرت المثل و تمامی حقوقش اقدام و شکایت کرده.
می خوام بدونم با اینکه حق طلاق داره وقتی مهریه ای که درخواست اقساط کردم رو قسط بندی کنند، می توانم طلاقش بدم؟
یا حق طلاقی که دادم منع می شه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان پذیر است مرد هر زمان که اراده کرد میتواند زوجه را طلاق دهد

با سلام
شما حق طلاقتان همچنان محفوظ است

میتوانید ایشان را طلاق دهید و حق طلاق دارید

شما نیز میتوانید ایشان را طلاق دهید ولی ایشان هم میتواند در صورت عدم طلاق از طرف شما خودش را مطلقه نماید

سلام

شما می توانید تقاضای طلاق کنید

با سلام وکالت در طلاقی که شما دادید مسقط حق طلاق شما نیست.

با سلام
توجه داشته باشید شما حق طلاق به همسرتان داده ایید واین بدان معنا نیست که شما نتوانید دادخواست طلاق بدهید مضافا اینکه درخواست طلاق از ناحیه شما موجب اسقاط حق طلاق ایشان نخواهد بود