مهریه زن بعد از ازدواج مجدد قطع میشود یا در شرف زندگی با همسر جدید میتواند از همسر سابق خود مهریه بگیرد؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۵۶,۴۰۸ #8750

با تشکر از پاسخ سوال قبلم.
در حال حاضر هر 3ماه یک عدد سکه به عنوان مهریه همسرم پرداخت میکنم 414عدد کل مهریه اش بود و قاضی فرمودند باید کل مهریه را اقساطی پرداخت کنم (از لحاظ مالی هیچگونه پشتوانه ای برای پرداخت ندارم.)مگر قانون این نبود که فقط 110 سکه پرداخت شود؟
2)با ازدواج مجدد، همسرم باز هم میتواند از من مهریه بگیرد یا خود به خود قطع میشود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
دادخواست تعدیل تقسیط مهریه را به دادگاه ارایه نمایید .
ازدواج مجدد ایشان ربطی به این موضوع ندارد .

باسلام اگر امکان پرداخت مهریه تعیین شده را ندارید از شعبه تقاضای تعدیل تقسیط نماید ومهریه دین شما به ایشان است و ارتباطی با ازدواج مجدد شما ندارد

با عرض سلام مهریه دین شما است به همسر و ازدواج مجدد ارتباطی با آن ندارد اگر توانایی مالی پرداخت ندارید تقاضای تعدیل از شعبه محترم بدوی را بنمائید

سلام باازدواج مجدد مهریه قطع نمی‌شود

ازدواج مجدد مانع دریافت مهریه نیست و ۱۱۰ سکه مربوط به جلب زوج است و کل مهریه توسط زوجه دریافت میشود بهتر است تقاضای تعدیل تقسیط مهریه بدهید.

بله ایشان مستحق مهریه است و با ازدواج مجدد حق ایشان ساقط نمی گردد.

مهریه دونوع است عندالمطالبه و عندالاستطاعه اگر عندالمطالبه باشد می بایست درهزمان و شرایطی دین پرداخت گردد چه اقساط و جه نقددرغیراینصورت زندان می شوید.اگرعندالاستطاعه باشید هرزمان دارایی داتید پرداخت می نمایید.