مراحل پس از داوری را توضیح دهید؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰,۸۶۰ #50559

زوج دادخواست طلاق داده وباوجود دوبار ابلاغ به زوجه وتشکیل دوجلسه داوری ،زوجه درجلسات حاضرنگردیدو پرونده بهمراه اعلام نظر به دادگاه ارجاع گردیده بنظر شما مرحله بعدی در دادگاه چه خواهدبود البته تکلیف حق وحقوق زوجه هنوز مشخص نگردیده وزوجه دراین باره هیچگونه اقدامی نکرده است

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پس از نظر داور جلسه رسیدگی جهت تعیین تکلیف حقوق زوجه تشکیل میگردد

داوراگرمرضی اطرفین باشدورای ندهدبدون عدرموجه دادگاه تعیین میکند

با عرض سلام وقتی که داور نظر حود را اعلام و دادگاه با در نظر گرفتن حقوق مالی خانم با تشکیل جلسه گواهی عدم امکان سازش صادر خواهد کرد البته حقوق زوجه از جمله مهریه و ... به قوت خود باقی است.ومیتواند در اقدامات بعدی را پیگیری بنماید

وقتی که داور نظر حود را اعلام و دادگاه با حفظ جقوق زوجه با تشکیل جلسه گواهی عدم امکان سازش صادر خواهد کرد البته حقوق زوجه از جمله مهریه و ... به قوت خود باقی است.ومیتوان اقدامات بعدی را پیگیری نمود

با سلام
پس از صدور گواهی عدم امکان سازش حکم طلاق صادر می شود لیکن مهریه و نفقه ایام زوجیت حق قانونی زوجه میباشد و زوجه میتواند هر حتی پس از طلاق اقامه دعوی نماید

وقتی طلاق به درخواست زوج می باشد زوج مکلف است حقوق مالی زوجه را تعیین تکلیف نموده و همچنین طبق نظر قاضی محترم تا۵۰درصد از اموالی که زوجین طی زندگی مشترک به دست آورده به زوجه اختصاص دهد.

داور نظر حود را اعلام و دادگاه با حفظ جقوق زوجه با تشکیل جلسه گواهی عدم امکان سازش صادر خواهد کرد البته حقوق زوجه از جمله مهریه و ... به قوت خود باقی است.