آیا سوپیشینه پاک میشود؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۸۲۶ #34618862

سلام
من سال ۸۷ یه دعوا کردم که هفت ماه زندان بودم میخوام بدونم میشه بعد از این همه سال سابقه پاک شده باشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام سوال شما بسیار کلی طرح شده است ولی باید بگویم که اینکه شما اصلا سابقه داشتید یا خیر بستگی به درجه جرم شما دارد و اینکه باید دید آیا بنا بر قانون مجازات اسلامی مشمول مرور زمان اجرای مجازات می‌شود یا خیر ولی بر اساس قانون جرم شما تعزیری درجه ۶ بوده است که باگذشت ۷ سال از تاریخ قطع شدن اجرای مجازات حبس شما لحاظ می‌شود یعنی در سال ۹۴ مجازات شما مشمول مرور زمان اجرای مجازات شده است و طبیعتا سابقه مجازات شما هم پاک خواهد شد و از طرف دیگر باید به این نکته هم توجه داشته باشید که با توجه به کم بودن درجه جرم شما اصلا مجازات تبعی برای شما لحاظ نمی‌گردد که بخواهد از سجل کیفری پاک شود ولی با این حساب باید پرونده شما مطالعه شود تا بتوان جواب دقیق را تقدیم کرد

با سلام و احترام

چنانچه مقصود از سوء سابقه کیفری، صرف درج محکومیت زندان در گواهی صادره از مراجع ذیصلاح باشد، باید گفت صرفا درصورتی محکومیت حبس موجب سوء سابقه کیفری می شود که اولا جرم واقع شده از سوی شما عمدی باشد ثانیا درجه حبس تعزیری شما ۴ یا ۵ یعنی حبس بیش از پنج تا ده سال و یا حبس بیش از دو تا پنج سال باشد . با لحاظ مراتبی که در پرسش فرمودید سوء پیشینه ای برای شما ثبت نشده و به راحتی می توانید از طریق سامانه عدل ایران درخواست گواهی عدم سوء پیشینه نمایید و به مراجع مربوطه ارائه دهید.

تنها ارتکاب یک سری جرایم مشخص است که باعث محکومیت موثر کیفری می شود و در گواهی سوء پیشینه منعکس می گردد. یعنی ارتکاب جرمی که محکومیتش، موثر نباشد در گواهی سوپشینه ثبت نمی گردد
و ضمن اینکه به مورد شما هم مرور زمان،باعث از بین رفتن یا پاک شدن سجل کیفری میشود.

با سلام...
این مورد در سجل کیفری شما ثبت شده اما در گواهی عدم سوءپیشینه درج نمیشود...

با درود در سجل کیفری می‌ماند.

سلام
در گواهی سو پیشینه شما ثبت نمی‌شود اما در سجل کیفری باقی می‌ماند

سلام.سابقه ازسجل کیفری پاک نمیشود...