آیا به همین راحتی جلب صادر می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #34483498

سلام ما فروشنده هستیم به صورت اینترنتی فعالیت می کنیم به دلیل مشکلاتی که برای مجموعه پیش آمد نتوستیم به تعهدمون عمل کنیم و سر زمان اجناس را تحویل بدهیم بعد از جلسه ای که با خریدار داشتیم صورتجلسه ای تهیه شد و مرضی الطرفین انتخاب شد ولی در یک نسخه تهیه شد و نزد خریدار باقی ماند و حدود چند روز گذشته از سوی مرضی الطرفین اظهارنامه ای امد و ابلاغ شد که در تاریخ موردنظر در این ادرس حاظر باشید و ما در آن تاریخ نتونستیم بریم .
حال تهدید کردند که ما کیفری شکایت کردیم به جرم کلاهبرداری و جلب یک نفر که اصلا مبلغی هم براش واریز نشده فقط یک سیم کارت بنامش بوده گرفتیم از این حرفا طرف هم وکیل هست
در ضمن خرید به صورت آنلاین بود و مبالغ به حسابی واریز شده که در اون صورتجلسه مرضی الطرفین امضا هم کرده
دوم هیچگونه ابلاغی برای مدیر مجموعه که دریافت کننده مبالغ بود در ثنا هم نیامده
سوم آیا همزمان میشه هم کیفری رفت هم بحث داوری و اصلا با امضایی که بین دو طرف بوده و عکسش رو ما داریم دعوا حقوقی نمیشه؟
در صورت شکایت کیفری صورتجلسه که عکس هست رو میشه رو پرونده گذاشت؟ در ضمن اضهارنامه از طرف داور هم اومده

مشاوره حقوقی داوری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعهد طرفین ملاک عمل است ودراین حالت جلب متصور نیست درصورت احضار شما به دادگاه حتما دفاعیات ومستندات خودراارئه نمائید

خیر موضوع شما ابتدا باید از طریق داور مرضی الطرفین تعیین تکلیف شود و حکم جلب در این خصوص متصور نیست

با سلام
با توجه به تنظیم قرارداد داوری موضوع حقوقی میباشد و داور مرضی الطرفین باید اقدام به صدور حکم نماید و حکم را به شما نیز ابلاغ نماید و بعد از آن درخواست اجرای رای داوری به دادگاه حقوقی را بدهند